– “A Perfect Wedding” – Robin Hawdon –

Een jongeman die op trouwen staat, zet nog even met vrienden de bloemetjes buiten. Maar de vrijgezellenavond loopt uit de hand. De volgende morgen wordt hij wakker in de bruidssuite met een bult op zijn hoofd en een onbekend meisje naast hem in bed.

Hij slaat in paniek als hij beseft wat de gevolgen kunnen zijn als zijn aanstaande bruid dit te weten komt. Hij spant daarom iedereen voor zijn kar: het kamermeisje, het onbekende meisje, zijn getuige.

Als de bruid en haar moeder ook in het hotel arriveren, probeert hij in een ongelooflijke wirwar van intriges nog zijn vel te redden.  Maar of hij hier in slaagt…

Onze recentste voorstellingen

Over ’t Staltheater

‘t Staltheater is een amateur-toneelgezelschap, geboren in een stal in de wijk Oosthoek van de Kempische gemeente Beerse. Onze schooltijd brachten we door in Sint-Ursula, en sinds meer dan 15 vinden we ons groot genoeg om op de planken van GC ’t Heilaar te staan.

De voorstellingen met sketches maakten sinds 1994 stilaan plaats voor echte blijspelen en van de oorspronkelijke kleine groep groeide ’t Staltheater uit tot een grote, plezante vereniging die leeft voor amateurtoneel.

Elk jaar brengen we tijdens de eerste twee weekends van februari een nieuwe voorstelling. Daarnaast dragen we in de loop van het jaar ook regelmatig ons steentje bij aan presentaties van evenementen, themawandelingen of culturele activiteiten in Beerse en omgeving.

Dit alles gebeurt steeds in de luchtige en ongedwongen sfeer waarvoor ’t Staltheater in de regio al bijna 30 jaar bekend staat.

Hier is’t te doen !

De voorstellingen van ’t Staltheater worden gespeeld in GC ’t Heilaar, Heilaarstraat 35 in Beerse.